APPAR VI REKOMMENDERAR

 Vi rekommenderar att alla laddar ner och använder nedanstående appar

 
MG bokning- För bokning, ankomstregistrering samt betalning
KLICKA HÄR FÖR INformationsgudie

När du har laddat ner appen går du in i telefonens inställningar. Väljer MG Bokning och godkänner platstjänst för appen. Gå sedan in i appen, gå in i profil längst ner till höger, välj inställningar och aktivera automatisk ankomstregistrering. Då ska appen känna av när du kommer 200 meter från klubbområdet, inom två timmar av din starttid. Man kan även välja att gå in i appen, välja mina bokningar, välja ankomstregistrering. 

Alla ansvarar för sin egen ankomstregistrering. Man kan ej ankomstregistrera alla i bokningen. 

Om man ej har appen eller om det är något tekniskt problem, kan man ankomstregistrera sig i golfterminalen i vår entré. Vi försöker ha så lite ankomstregistrering i reception som möjligt. 

 Gamebook – För digitala scorekort

Golfare med båda apparna (MG Booking + Gamebook) installerade kan via ett knapptryck synka ronden som bokats i MG bokning och kan sedan börja registrera rundan och sedan föra över resultatet till Min Golf.

 

on tag – FÖR DIGITALA SCOREKORT

Appen On tag fungerar också för att föra sin score.


Caddee kopplad till GIT med digitala scorekort

Caddee en enkel app som är kopplad till GIT innehåller banguider, scorekort mm

 
scorekort

Vi skriver ej ut utskrivna scorekort. Önskar man ej föra score via sin telefon finns manuella scorekort i entrén och även i brevlåda vid informationstavla utomhus.

Teknik är bra men ibland fungerar den inte. Då får man lösa det på bästa sätt. Vi ber därför alla lämna frustrationen över tekniken hemma och istället njuta av att vi får fortsätta spela golf och att det är det viktiga. Personal på plats är inte ansvariga för apparna utan försöker vägleda på bästa sätt.

Det finns manuella scorekort och man kan ankomstregistrera sig i vår golfterminal i entrén. 

Sedan är det bara att gå ut och njuta av golfrundan.

vi önskar alla en trevlig golfrunda och lycka till med spelet!