Vi söker säsongstjänst till reception och shop

Reception och Shop säsong 2021 Mjölby Golfklubb

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss golfsäsong 2021.
Perfekt för dig som vill ha ett varierat arbete och som älskar mötet med människor, att arbeta självständigt men ändå tillsammans i en tight grupp och som har golfupplevelsen för våra besökare som högsta fokus.

Dina arbetsuppgifter
Tidsbokning, incheckning, betalning, medlemsservice, butiksförsäljning och att vara behjälplig vid evenemang och klubbtävlingar. Vara ansiktet utåt till våra medlemmar och gäster.
Du arbetar i nära samarbete med klubbchef, kansli och våra entreprenörer som driver shop och utbildning.
Att arbeta på Mjölby GK innebär många skilda arbetsuppgifter vilket bidrar till ett mycket varierande och roligt arbete i en positiv och levande miljö.

Din profil
Vi söker dig som gärna har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en stor merit är om du själv spelar golf. För att passa i rollen behöver du vara väldigt serviceinriktad. Du trivs med ett varierat arbete och tar självständigt initiativ till nya aktiviteter inom ramen för din roll och slutför påbörjade uppgifter. Du är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete och kan skapa en god överblick utan att missa detaljerna. Du är positiv och har en god samarbetsförmåga. Passa tider är en viktig egenskap då man ofta är ansvarig för öppning och stängning av reception och shop.

Anställningsform
Timanställning (heltid eller deltid) under perioden mitten av april till mitten av oktober.
Kvälls- och helgarbete ingår.

Viktoria Schedin, klubbchef                       viktoria@mjolbygk.se
Camilla Wernersson, kansli                        kansli@mjolbygk.se

Blixberg Miskarp
595 92 Mjölby

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och ett cv.