Välkommen sponsor och samarbetspartner!

För att lyckas med våra idrottsliga mål, och även att bibehålla klubben som det självklara valet för familjegolf krävs många samarbetspartners.Mjölby GK siktar hela tiden mot nya mål och nya förbättringar för sina medlemmar.
På det idrottsliga planet tog vi år 2008 klivet upp i Elitserien och har nu inlett vår nästa utmaning; Jakten på SM-Guld!

Därför vill vi att du och ditt företag ska bli en av våra partners och jobba tillsammans med oss för framtiden.

Med vårt samarbete med klubbarna Motala, Vreta Kloster, Finspång och Tranås får våra medlemmar fina spel och valmöjligheter, vilket redan gett en mycket positiv respons. För dig som sponsor ger detta ytterligare möjligheter till lokal exponering.

Mjölby GK är den givna mötesplatsen för golfare i regionen under hela säsongen. Vår miljö och bana är mycket lockande och det ska vi förvalta och utveckla. Tillsammans med hotell Miskarp har vi också alla förutsättningar att locka gäster till trevliga golfdagar.

Som samarbetspartner hos oss på Mjölby GK är du välkommen på alla våra olika aktiviteter och har möjligheter att knyta kontakter med regionens ledande aktörer inom ett brett spektra av branscher.
Välkomna till oss!