Onsdagsgolfen special 2020

Grundvillkor från SGF:

En klubbtävling kan genomföras med fler än 50 deltagare under förutsättning att tävlingsledningen säkerställer att tävlingen genomförs:

• Med start från ett och samma hål, dvs. utan gemensam (kanon)start
  • Utan gemensam samling vid klubbhus eller första tee.
  • Utan trängsel eller köbildning på tränings- och övningsytor och med erforderligt avstånd mellan spelarna.
  • Utan gemensam måltid i inomhuslokal eller tält.
  • Utan gemensam prisutdelning.

Ansvarig

Per Langborg, tel 0730-573453.

e-post: fam.langborg@tele2.se

Öppen för

Medlemmar i Mjölby GK som under året fyller 55 år eller mera (H55+, D55+).

Har handicap 54 eller bättre.

Vandringspris

Vi tävlar om oldboys vandringspris (GUBBSVINGEN), vilket tillfaller den spelare som under årets oldboysgolftävlingar erhåller lägsta antal nettoslag i fem (5) tävlingar. Vandringspriset skall erövras tre gånger för att bli ständig egendom.

Tävlingsdagar

Tävlingsdagar för 2020 är onsdagar början 5 augusti – 30 september enligt spelschema som oldboyskommittén upprättar.

Spelschema 2020, 2020-06-22

Spelformer

Slaggolf.

Singelspel i en klass. H75+ och D55+ spelar från röd tee. D75+ kan välja att spela från orange tee.

Anmälan

Anmälan till spel via Golf.se, senast 3 dagar före spelstart, alltså söndag 24.00. I anmälan anges spel på f.m. eller e.m. Om förbokade tider i respektive grupp inte räcker, flyttas de sist anmälda spelarna till grupp med ledig plats. På golf.se (Min golf) kan anmälan göras upp till 30 dagar före tävlingstillfället.

Starttider

Starttid erhålls genom Golf.se. tisdag före speldag senast 12.00.

Startavgift

Startavgift (40 kronor) betalas av respektive spelare vid ett tillfälle. Antingen via Swish eller kontant, den sista dagen man deltar. Sista dagen för betalning är den 30 september, då onsdagsgolfen avslutas. (Varje spelare räknar själv ut hur många gånger man deltagit, och betalar därefter).

Scorekort.

Varje spelare erhåller utskrivet scorekort och fyller i detta själv. Alltså inget byte av scorekort. Spelaren kommer överens med en markör i bollen, som spelaren efter ronden stämmer av resultatet med, för att sedan signera sitt kort. Kortet lämnas efter rundan i Oldboys Kommitténs postfack.

Priser

Presentkort i shopen samt matkuponger i restaurangen. Vid varje spelomgång tävlar man om tre priser samt ett utlottat pris.

En Order of Meritlista upprättas och vinnare av onsdagsgolfen blir den som har det lägsta antalet nettoslag av de 5 bästa omgångarna. (Av 9 omgångar). Prisbordet beslutas vid senare tillfälle, när intresset för deltagande framgår.

Pristagarna enligt Order of Merit erhåller sina priser vid lämpligt tillfälle under hösten.

Finns för respektive spelomgång på golf.se.