Kallelse vårmöte – datum framflyttat till 7 maj

Kära golfvänner och medlemmar,

Det har knappast undgått någon av oss att vi har ett tillstånd i landet med pågående Coronavirus som gör att de allra flesta evenemang och träffar ställs in.

Den situation som råder just nu är extraordinär och regeringen har fattat beslut om att förbjuda större folksamlingar. Syftet med regeringens beslut är att hindra smittspridning. Detta är överordnat förbundets stadgar om att årsmöte ska genomföras senast en viss tidpunkt.

Mjölby Golfklubb hade planerat sitt vårmöte till den 2 april. Med anledning av det rådande läget har styrelsen beslutat att ställa in detta möte.

Ny preliminär tid för vårmöte är den 7 maj. Beroende på utvecklingen i landet kan även denna tid komma att ändras.

Med hänsyn till rådande situation kommer vi att hålla ett mycket kort vårmöte med fokus enbart på nödvändig formalia. Övriga punkter kommer att informeras om på vår hemsida eller via mail.

Vårmötet kommer att hållas på golfklubben. Vi rekommenderar alla att iaktta största försiktighet och vid minsta misstanke om förkylning eller liknande hålla sig hemma då mötet mer är av ren formell karaktär och inte innehåller några överraskningar. Personer som befinner sig i riskgrupper skall inte utsätta sig för någon som helst risk och komma till mötet. Vi hoppas på förståelse för fattat beslut att flytta mötet och ber att få återkomma med information kring allt som rör vår fina golfbana, som snart öppnas för sommarens golfsäsong.

Svenska Golfförbundets totala hantering av Coronapandemin styrs i hög grad av Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet. En stor del av Golfsveriges verksamhet har goda förutsättningar att med små förebyggande åtgärder kunna bedrivas som vanligt.

Styrelsen Mjölby Golfklubb

Läs kallelse och dagordning i nedan länk.

Vårmöte – föredragningslista 2020