Bokningsregler

Du bokar din tid via telefon 0142-36 97 40, i golfterminalen i klubbhuset, via Min golf eller  app Min Golf Bokning.
Samtliga golf-id uppges vid bokning.
Vi förbehåller oss rätten att sätta ihop till 3- eller 4-bollar. Vi flyttar vid behov max en starttid framåt.

Ankomstregistrering sker av samtliga i bollen, senast 20 minuter före start.
Antingen i vår golfterminal i klubbhuset eller i vår shop/reception under ordinarie öppettider (vardagar 8-18, helg/helgdag 8-16)
I vår golfterminal går det att betala greenfeeavgift med betalkort alternativt swish.
Vi arbetar aktivt med no show för att erbjuda maximal tillgänglighet till våra tider.
Ej avbokad tid två timmar innan starttid debiteras full greenfee, gäller även för medlemmar.

Som gäst gör man sin egen bedömning om och hur det är lämpligt att påbörja en rond. Reception och greenkeeper tillhandahåller aktuell väderstatus om man är osäker på väderläget. Klubben har ingen generell skyldighet att återbetala erlagd greenfee. Om det dyker upp särskilda omständigheter, såsom plötsligt åskoväder, spelavbrott som varar i mer än två timmar och att rundan ej kan slutföras p g a mörker, eller ett regnoväder med nederbördsmängd på 20 mm under två timmar, vänligen kontakta reception.

Vid frost är banan stängd och det är banpersonal på plats som ger klartecken för spel. Bokad tid utgår och ny tid får bokas i mån av utrymme.

Alla tider är bokningsbara för hela säsongen. Tidbokning alla dagar mellan kl 05.00-22.00 under ordinarie säsong.
Man kan ha max fyra starttider bokade samtidigt, varav max två helgtider.