Framflyttat vårmöte till 2 juli

Kära golfvänner och medlemmar!

För en tid sedan skickade styrelsen ut ett meddelande om ändrat datum för golfklubbens vårmöte.
Nu är det dags igen att flytta mötet framåt i tiden.

Coronaviruset Covid-19 fortsätter att ställa till olika problem för oss i samhället. Rådande situation är extraordinär och regeringens beslut att förbjuda större folksamlingar är oförändrat. Syftet med regeringens beslut är att hindra smittspridning. Detta är överordnat förbundets stadgar om att årsmöte ska genomföras senast vid en viss tidpunkt.

Mjölby Golfklubb hade ett preliminärt datum för vårmöte till den 7 maj. Då smittorisken är fortsatt hög har vi beslutat att ställa in även detta möte.

Ny preliminär tidpunkt för vårmöte är torsdagen den 2 juli. Beroende på utvecklingen i landet kan även denna tid komma att ändras.

Med hänsyn till rådande situation kommer vi att hålla ett mycket kort vårmöte med fokus enbart på nödvändig formalia.

Den viktigaste punkten på agendan är godkännande av golfklubbens bokslut. Jag kan informera om att bokslutet för 2019 visar ett positivt resultat i nivå med vad som budgeterats och även redovisats på golfklubbens höstmöte.

Övriga punkter och aktiviteter informeras om på vår hemsida eller via mail.

Positivt i denna märkliga tid är att vi sysslar med idrotten golf. Vår golfbana, som öppnades för spel den 9 april, är i toppskick.

Passa på att spela mycket golf men respektera golfklubbens ”Tillfälliga riktlinjer för golfverksamheten på Mjölby Golfklubb”, visa hänsyn mot dina medspelare och till klubbens personal.

Om du har några frågor om rådande läge är du välkommen att ringa undertecknad, vår klubbchef eller klubbens kansli.

Hälsningar,
Per Borthen