Oldboys

Verksamhet

All verksamhet som oldboyskommittén bedriver finns tillgänglig på Mjölby GK:s hemsida under klubbinfo – kommittéer – oldboys, samt på kommitténs anslagstavla i klubbhuset.
Från slutet av april startar tävlingsverksamheten på onsdagar med den populära oldboysgolfen. Några av oldboysgolfens tillfällen genomförs tillsammans med deltagande från någon av klubbens övriga kommittéer eller spelas på annan bana.
Gubbcupen, en matchcupstävling genomförs om deltagarantalet är minst 24 st.
Seriespelet drar igång i början av maj och där deltar vi med lag i olika åldersklasser.

Vi deltar i två  pokalturneringar, Gränspokalen en match mellan Tranås GK och Mjölby GK och E4-slaget mellan Gränna GK  och Mjölby GK.

KM för H65 och H75 genomförs i samband med två på varandra följande oldboysgolfs tillfällen.

Det genomförs några resor bland annat en tillsammans med klubbens damer som går till Skinnarebo G&CC.

Oldboysverksamheten har en stipendiefond som skall premiera klubbens ungdomar.

Hösttouren drar igång i slutet av september. Mjölby är arrangör av en av spelomgångarna.
Fr.o.m. november t.o.m. mars månad nästkommande år är det puttningsträning på måndagsförmiddagarna på Mantorpstravet. Hit är alla Mjölby GK:s medlemmar välkomna.