Greenfee 2018

Måndag – Torsdag  360 kr
Fredag 400 kr
Lördag – Söndag, helgdagar 500 kr

Avgift gäller för 18 hål. Extra runda 150 kr mån-tors och 200 kr fre-sön, helgdag.

Junior dagsgreenfee:
Måndag – Torsdag 100 kr
Fredag – Lördag – Söndag 150 kr
Junior upp till 15 år  och medlem i golfklubb i Östergötland spelar fritt på Mjölby GK alla dagar i veckan.

Fullbetalande medlemmar i Motala GK, Vreta Kloster GK  och Finspång GK har gratis greenfee alla dagar i veckan.
Vardagsmedlemmar i Mjölby GK betalar halv greenfee efter kl 15 på vardagar måndag och fredag och halv greenfee på helger.

Golfbil finns att hyra – via min golf eller i receptionen.
Medlem 150 kr, med intyg
Gäst 250 kr med intyg
Gäst 350 kr utan intyg

Golfvagn finns att hyra för 50 kr

Du bokar din tid via telefon 0142-36 97 40, i golfterminalen i klubbhuset, via Min golf eller SGF app.
Samtliga golf-id uppges vid bokning, eller minst en vecka innan bokad tid.
Vi förbehåller oss rätten att sätta ihop till 3- eller 4-bollar. Vi flyttar vid behov max en starttid framåt.

Ankomstregistrering sker av samtliga i bollen, senast 20 minuter före start.
Antingen i vår golfterminal i klubbhuset eller i vår shop/reception under ordinarie öppettider (vardagar 8-18, helg/helgdag 8-16)
I vår golfterminal går det att betala greenfeeavgift med betalkort.
Vid ej avbokad tid utgår ordinarie greenfee, även för medlemmar i samarbetsklubbarna.

Som gäst gör man sin egen bedömning om och hur det är lämpligt att påbörja en rond. Reception och greenkeeper tillhandahåller aktuell väderstatus om man är osäker på väderläget. Klubben har ingen generell skyldighet att återbetala erlagd greenfee. Om det dyker upp särskilda omständigheter, såsom plötsligt åskoväder, spelavbrott som varar i mer än två timmar och att rundan ej kan slutföras p g a mörker, eller ett regnoväder med nederbördsmängd på 20 mm under två timmar, vänligen kontakta reception.

Vid frost är banan stängd och det är banpersonal på plats som ger klartecken för spel. Bokad tid utgår och ny tid får bokas i mån av utrymme.

Alla tider är bokningsbara för hela säsongen, förutom starttider lördag och söndag kl 9-10. De tiderna släpps tre dagar innan. Tidbokning alla dagar mellan kl 05.00-22.00.

Greenfeecheckar

greenfeecheck