Greenfee 2017

Senior 18 hål:
Måndag – Torsdag  360 kr  Fr o m 18 september 300 kr måndag – fredag
Fredag – Lördag – Söndag, helgdagar 480 kr Fr o m 18 september 400 kr lördag – söndag

Avgift gäller för 18 hål. Extra runda 150 kr mån-tors och 200 kr fre-sön, helgdag.

Junior dagsgreenfee:
Måndag – Torsdag 100 kr
Fredag – Lördag – Söndag 150 kr
Junior upp till 15 år  och medlem i golfklubb i Östergötland spelar fritt på Mjölby GK alla dagar i veckan.

Fullbetalande medlemmar i Motala GK, Vreta Kloster GK, Tranås GK och Finspång GK har gratis greenfee alla dagar i veckan.
Vardagsmedlemmar i Mjölby GK betalar halv greenfee efter kl 15 på vardagar måndag och fredag och halv greenfee på helger.

Du bokar din tid via telefon 0142-36 97 40, i golfterminalen i klubbhuset, via Min golf eller SGF app.
Samtliga golf-id uppges vid bokning, eller minst en vecka innan bokad tid.
Vi förbehåller oss rätten att sätta ihop till 3- eller 4-bollar. Vi flyttar vid behov max en starttid framåt.

Ankomstregistrering sker av samtliga i bollen, senast 20 minuter före start.
Antingen i vår golfterminal i klubbhuset eller i vår shop/reception under ordinarie öppettider (vardagar 8-18, helg/helgdag 8-16)
I vår golfterminal går det att betala greenfeeavgift med betalkort.
Vid ej avbokad tid utgår ordinarie greenfee, även för medlemmar i samarbetsklubbarna.

Som gäst gör man sin egen bedömning om och hur det är lämpligt att påbörja en rond. Reception och greenkeeper tillhandahåller aktuell väderstatus om man är osäker på väderläget. Klubben har ingen generell skyldighet att återbetala erlagd greenfee. Om det dyker upp särskilda omständigheter, såsom plötsligt åskoväder, spelavbrott som varar i mer än två timmar och att rundan ej kan slutföras p g a mörker, eller ett regnoväder med nederbördsmängd på 20 mm under två timmar, vänligen kontakta reception.

Alla tider är bokningsbara för hela säsongen. Tidbokning alla dagar mellan kl 05.00-22.00.

Greenfeecheckar

greenfeecheck