Greenfee 2019

Vi har differentierad greenfee.
Du kan även se dagsaktuella priser när du loggar in på Min Golf
Greenfee 2019

Juniorer 0-15 år med fullvärdigt medlemskap i golfklubbar i Östergötland spelar fritt. f
Övriga juniorer betalar 70% av aktuell greenfeeavgift.

Vardagsmedlemmar i Mjölby GK betalar halv greenfee efter kl 15 på vardagar måndag och fredag och halv greenfee på helger.
Greenfeemedlemmar i Mjölby GK har 80 kr rabatt vardagar och 50 kr rabatt helg på ordinarie greenfee.

Fullvärdiga medlemmar i Vadstena GK har reducerad greenfee vid spel på Mjölby GK. Vardagar 300 kr hela dagen och helg efter kl 15, 300 kr.

Medlemmar i Flemminge GK har 50 kr reducerad greenfee på vardagar på ordinarie greenfee.

Golfbil finns att hyra – via min golf eller i receptionen.
Medlem 150 kr, med intyg
Gäst 250 kr med intyg
Gäst 350 kr utan intyg (i mån av tillgänglighet)

Golfvagn finns att hyra för 50 kr

Du bokar din tid via telefon 0142-36 97 40, i golfterminalen i klubbhuset, via Min golf eller  app Min Golf Bokning.
Samtliga golf-id uppges vid bokning.
Vi förbehåller oss rätten att sätta ihop till 3- eller 4-bollar. Vi flyttar vid behov max en starttid framåt.

Ankomstregistrering sker av samtliga i bollen, senast 20 minuter före start.
Antingen i vår golfterminal i klubbhuset eller i vår shop/reception under ordinarie öppettider (vardagar 8-18, helg/helgdag 8-16)
I vår golfterminal går det att betala greenfeeavgift med betalkort alternativt swish.
Vid ej avbokad tid utgår ordinarie greenfee, även för medlemmar i samarbetsklubbarna.

Som gäst gör man sin egen bedömning om och hur det är lämpligt att påbörja en rond. Reception och greenkeeper tillhandahåller aktuell väderstatus om man är osäker på väderläget. Klubben har ingen generell skyldighet att återbetala erlagd greenfee. Om det dyker upp särskilda omständigheter, såsom plötsligt åskoväder, spelavbrott som varar i mer än två timmar och att rundan ej kan slutföras p g a mörker, eller ett regnoväder med nederbördsmängd på 20 mm under två timmar, vänligen kontakta reception.

Vid frost är banan stängd och det är banpersonal på plats som ger klartecken för spel. Bokad tid utgår och ny tid får bokas i mån av utrymme.

Alla tider är bokningsbara för hela säsongen. Tidbokning alla dagar mellan kl 05.00-22.00 under ordinarie säsong.
Man kan ha max fyra starttider bokade samtidigt, varav max två helgtider.

Greenfeecheckar
Greenfeechecken ska ha aktuellt år för att vara giltig.
Greenfeecheckens giltighetsår står väl synligt på checken.
Checkar som saknar giltighetsår är kopplade till väldigt gamla och inaktuella sponsoravtal och är ej giltiga att nyttjas.

VIP-bricka
Ska kunna visas upp vid ankomstregistrering. Inbokad tid ändras till företagsbokning för statistik till sponsor.
En tid/bricka/tillfälle.