Årsfakturering vecka 50

Under vecka 50 kommer fakturor för säsong 2019 gå ut.
Förfallodatum på våra fakturor är 28 februari.

Det finns fyra olika sätt att betala din faktura:

1.
Betala in fakturan i dess helhet senast 2018-02-28

2.
Dela upp betalningen i fritt antal gånger och belopp fram till 2018-02-28. Ex betala 2000 kr i dec, 2000 kr i januari och resterande i februari

3.
Betala via autogiro (gäller ej greenfeemedlemskap och passiv avgift)
Vid autogiro fördelas medlemsavgiften över tolv dragningar, med första dragning 28 februari 2019 och sista 31 januari 2020. En autogiroavgift tillkommer med 20 kr/dragning.
Autogiroblankett finns att skriva ut HÄR. Blanketten fylls i med personnummer, clearing- och kontonummer, namn och namnunderskrift och ska vara kansliet tillhanda senast 31/1
Om du redan har autogiro förnyas den per sista februari, om inget annat meddelas till kansliet innan 31 januari.

4.
Betala din faktura med ditt MoreGolf mastercard, läs mer på www.moregolf.golf.se/kortet/delbetalning

Ev förändring av ditt medlemskap ska meddelas kansliet snarast, dock senast 31 januari 2019. I första hand via mail till kansli@mjolbygk.se alternativt tel 0142-125 70.
Vid ev. utträde vid ägande av spelrätt ska spelrätten säljas innan utträde kan ske. Lägg ut din annons på vår annonssida för spelrätter.
Har du ett årsmedlemskap och önskar köpa en spelrätt, och därmed erhålla en lägre medlemsavgift kan du lägga in annons önska köpa spelrätt, eller se vilka som är ute till försäljning.
Vår annonssida hittar du HÄR

Fr o m 2018 blev golf friskvårdsgrundande. Har du en arbetsgivare som erbjuder friskvårdbidrag ser vi till att du får ett giltigt kvitto att lämna till din arbetsgivare.
Maila oss till kansli@mjolbygk.se när du har betalat din medlemsavgift, så återkopplar vi ett kvitto.

Våra olika medlemsalternativ hittar du HÄR

Medlemsfrågor besvaras av Camilla och Viktoria på kansliet, mail kansli@mjolbygk.se eller viktoria@mjolbygk.se